På verst tenkelig tidspunkt

Du tror det faktisk ikke før du opplever det, men partikkelfilter på bilen er noe som ryker når det ikke passer! Så nå må få ordnet opp i det. Føler at mye jeg har gjort i det siste har vært noe liknende til Murphys Law, at alt som kan gå galt, går galt. Her om dagen så røyk stigen min like før jeg skulle klatre opp på den. PCen min gikk i svart med alle Derrick-filmene mine, og en kvalitetssamling med Hercule Poirot er også blitt borte for meg. Håper jeg får berga PCen iallefall. Siste tiden har jeg egentlig følt at alt har vært veldig vanskelig, men jeg vet at ting blir bedre. Dårlig humør fester seg gjerne når man føler ting skjer på verst tenkelig tidspunkt. Nei, nå skal jeg åpne Netflix på mobilen og se litt på Outlander!

Fot som trår på bananskall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation