Category Archives: Design Og Interiør

Se mellom bena dine

Hei hei alle sammen :-)

Håper dere alle har hatt en like fin påske som jeg har.

Noen har stått på ski og andre har kanskje svømt i bassenger i varmere strøk og klima verden rundt. Jeg selv har vært i film-modus i sofaen og stor trivdes der.

Jeg benyttet også muligheten til å gjøre bilen klar for sommeren. Bestilling av dekkskifte, vask og stell. DA jeg støvsugde inne i bilen la jeg merke til at mattene mine er ganske slitt. Vært mye inn og ut av bilen med steiner og salt under skoene og lignende. Spesielt på vinterstid når de strør. Så nå har jeg jeg vært inne på nettet å bestilt meg ny gummimatte til hele bilen. Så nå blir det snart som å sette seg inn i en helt ny bil. Jeg er ikke typen bruk og kast. Jeg er heller den typen som tar godt vare på å reparer opp igjennom flere år. Det er både miljøvennlig og økonomiske riktig.

reparere

Hvilken type er du? – Bruk og kast eller – spare og reparere.

Hjem til mor og far!

De siste to ukene nå har jeg vært hjemme hos mine foreldre.

Planen var og få slappet litt av og bare se på på filmer og serier på Netfix.

Men siden foreldrene mine har stor innkjørsel til huset har de også hatt brøyting der nå de siste ukene siden det har snødd en del.

snøvær

Problemet med brøytinga er at disse brøytebilene er ganske store og tunge og gjør lett skade på ting som i dette tilfellet det som er under snøen. I innkjørselen sin har foreldra mine nemlig belegningsstein.

Og etter det vi har klart og se nå så ser det ut til at flere av disse var blitt ødelagte. Derfor gikk min tid der til og sitte med pappa og finne ut forsikringer og bestille nye belegingssteiener som skal byttes ut når snøen blir borte og varmen siger på ute igjen.

belegningsstein

Samlemani??

Enkelte skriver dagbok, jeg samler. Jeg kommer aldri til å skrive noen selvbiografi, men alt jeg har samlet og spart på er min selvbiografi. Det er saker og ting som er en del av min livshistorie, minner og gaver og alt mine barn har laget. Rett og slett alt som noensinne har betydd noe for meg har jeg spart på, og med et aktivt liv, fire barn, utallige dyr og hobbyer har det blitt litt 😛

Tilbygg til garasjen

 

Nå er det ikke bare venner og bekjente som klager på at jeg samler på alt, men gubben har begynt å rynke på nesen også for han har ikke noe sted hvor han kan oppbevare sitt verktøy og alle bildeler og slikt som han har. Så jeg har bestemt meg for å overraske ham med å bygge et tilbygg på garasjen. Det blir ikke noe kjempe fancy greier, men det blir hans til å styre med som han selv vil. Ytterveggen på garasjen vil utgjøre en vegg også smeller jeg opp tre vegger til, vips så har vi et lagerrom til min kjære, med smarte hylleløsninger til bildelene og oppbevaring av verktøy. Det blir han glad for tror jeg 😉

Også har jeg begynt å leke med tanken på å starte min egen nettbutikk (en ting til gubben, og en ting for meg 😛 ). Jeg må bare finne ut hva jeg har lyst til å selge. Man kan jo selge alt fra egenproduserte ting og new wave saker til sminke og treningsklær på nettet. Så hva skal min nettbutikk tilby tro?